Streeknieuws

Feestelijke opening noordplein in Dieren

Foto: Gemeente Rheden

DIEREN – Het plein aan de noordzijde van station Dieren, onderdeel van het project Traverse Dieren, is zo goed als klaar. Om dit te vieren, is er op zaterdag 22 juni tussen 14.00 uur en 16.00 uur een klein feestje.

Om 14.00 uur bevestigt wethouder Dorus Klomberg samen met inwoners het naambord op de passerelle (voetgangersbrug). Ideeën voor de naam mochten inwoners vorig jaar insturen. Uiteindelijk kozen inwoners voor de naam Hoge Juffer.

Op het plein is er voor deze gelegenheid een terras waar iedereen onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar kan bijpraten.

Mijlpaal Traverse Dieren
Na de tunnel, de passerelle, de parkeergarage en het plein aan de zuidzijde is het afronden van dit plein de volgende mijlpaal in het project Traverse Dieren.

Onderdoorgang bij het Apeldoorns Kanaal
Het laatste onderdeel van het project, de onderdoorgang bij het Apeldoorns Kanaal, is naar verwachting in maart 2020 klaar. De Kanaalweg zal november van dit jaar open gaan.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten