Verenigingen

Velpse Accordeon Vereniging zoekt nieuwe leden

Foto: Gerd Jan Dorland / Velpse Accordeon Vereniging

VELP – De Velpse Accordeon Vereniging zoekt nieuwe leden. Mocht u al accordeon spelen en muzieknoten kunnen lezen en tevens muziek op uw eigen niveau willen spelen, dan kan dat bij de Velpse Accordeon Vereniging.

Mocht u geen accordeon maar piano spelen en ook muzieknoten kunnen lezen, dan bent u ook welkom. Momenteel repeteren de leden voor een Franse avond in het najaar met vele bekende Franse Chansons.

Ook treden ze regelmatig op bij verschillende gelegenheden en woonzorgcentra. Op woensdagavond wordt er gerepeteerd. Kijk voor meer info op Accordeonvelp.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten