Streeknieuws

Oplichters profiteren van tornadoschade in Rheden

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – De politie in Rheden waarschuwt voor oplichters die daken ‘inspecteren’. Ze spelen handig in op de schade die een tornado eerder deze maand veroorzaakte in het dorp.

‘Sinds de storm krijgen we meldingen over schijnbaar malafide bedrijven die daken ‘inspecteren’. Ga niet in zee met bedrijven of personen die u niet kent of vertrouwt. Vraag vooraf altijd om een gespecificeerde offerte met prijsopgave’, waarschuwt de politie Rheden op Twitter.

Vooral de straat De Del werd zwaar getroffen door de windhoos. Bomen vielen op huizen en auto’s raakten zwaar beschadigd door vallende takken. ‘Rheden is onherkenbaar geworden’, sprak burgemeester Carol van Eert een dag na het noodweer.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten