Verenigingen

Gelderse Jaarmarkt VV Dieren zaterdag 29 juni

Foto: Gety Hengeveld-de Jong

DIEREN – Dit jaar organiseert de voetbalvereniging VV Dieren voor de 45e keer de Gelderse Jaarmarkt op zaterdag 29 juni op en rond het winkelcentrum Calluna en op de Wilhelminaweg in Dieren.

Meer dan 100 kramen staan dit jaar op de Jaarmarkt met een keur aan kraamhouders. Vanaf 14.00 uur staat er ook een dj op het podium.

De organisatie van de Jaarmarkt heeft Bram Boender, voormalig deelnemer van Idols en winnaar van House of talent, gevraagd voor 2 optredens. Bram zal omstreeks 15.00 uur en om 16.30 uur een aantal nummers laten horen op het podium op de nieuwe plek. Kijk op de site van de Gelderse Jaarmarkt voor meer informatie.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten