Verenigingen

Hardloopgroep AnnJoyLife organiseert tocht door Havikerwaard

Foto: Pixabay

RHEDEN – Annjoylife, een hardloopgroep uit Rheden, organiseert zondag 23 juni een gezellige fun run. Deze run staat onder leiding van Annemarie Kars en loopt deze keer door de Havikerwaard en langs kasteel middachten. Rennen kan vanaf 5 km tot en met maximaal 30 km.

De start en finish zijn op de parkeerplaats van Kasteel Middachten aan de Smidsallee in De Steeg. Leden betalen 3,50 en niet-leden 6 euro. Inschrijven kan via de Facebook pagina van hardloopgroep Annjoylife.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten