Verenigingen

PFC Rheden organiseert zwem4daagse

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Zwemvereniging PFC Rheden organiseert weer de jaarlijkse zwem4daagse in openluchtzwembad de Hangmat in Rheden. De zwem4daagse vindt dit jaar plaats van maandag 24 juni tot en met 28 juni. Iedereen in het bezit van een diploma kan meedoen.

Iedere deelnemer ontvangt na afloop een medaille. Er kan gekozen worden uit 250 of 500 meter. Er wordt iedere avond gezwommen tussen 18.00 en 20.00 uur. Inschrijven kan vanaf nu via www.zwem4daagse.nl of op maandag- en dinsdagavond in de hal van het zwembad.

Net als voorgaande jaren kan er vijf avonden gezwommen worden, zodat er eventueel ook nog een dag kan worden overgeslagen. Naast het zwemmen worden er diverse  activiteiten georganiseerd.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten