Verenigingen

Benefietvoorstelling Stichting SOS Kayamandi

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Stichting SOS-Kayamandi organiseert  op vrijdagavond 5 juli een benefietvoorstelling. Hans Kazan en Bram Boender zullen samen een leuke avond neer gaan zetten. De avond begint in Theothorne om 19.30 uur.

Bram Boender, finalist in Idols ( 2017) en winnaar van House of Talents ( december 2018) komt uit Dieren. Hij zal zich deze avond muzikaal laten horen. Hans Kazan zal als professional de avond presenteren en entertainen.

De opbrengst van de avond komt ten goede aan Stichting SOS-Kayamandi, en daarmee aan de projecten die zij ondersteunt in de townships in Zuid Afrika. Deze Stichting zet zich vanuit Dieren en Veenendaal al 15 jaar in voor de kinderen uit de townships Kayamandi en Cloetesvilles nabij Stellenbosch. Kijk voor meer info op www.sos-kayamandi.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten