Benefietvoorstelling Stichting SOS Kayamandi

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Stichting SOS-Kayamandi organiseert  op vrijdagavond 5 juli een benefietvoorstelling. Hans Kazan en Bram Boender zullen samen een leuke avond neer gaan zetten. De avond begint in Theothorne om 19.30 uur.

Bram Boender, finalist in Idols ( 2017) en winnaar van House of Talents ( december 2018) komt uit Dieren. Hij zal zich deze avond muzikaal laten horen. Hans Kazan zal als professional de avond presenteren en entertainen.

De opbrengst van de avond komt ten goede aan Stichting SOS-Kayamandi, en daarmee aan de projecten die zij ondersteunt in de townships in Zuid Afrika. Deze Stichting zet zich vanuit Dieren en Veenendaal al 15 jaar in voor de kinderen uit de townships Kayamandi en Cloetesvilles nabij Stellenbosch. Kijk voor meer info op www.sos-kayamandi.nl