Verenigingen

IVN-wandeling door Sterrebos bij Ellecom

Foto: Jannie de Jong

ELLECOM – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandagmorgen 1 juli een wandeling getiteld ‘Oranje sporen in het Sterrebos’ bij Ellecom. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats het Sterrebos aan de Zutphensestraatweg in Ellecom.

De wandeling voert door het gebied waar ooit de oranjes hun jachtterreinen hadden. Namen als Prins Willemberg, Carolinaberg en Koningslanen herinneren hier nog aan. Misschien zien de deelnemers nog de nakomelingen van de dieren waar ooit op gejaagd werd.

Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Kijk voor meer info op
www.ivnoostveluwezoom.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten