Streeknieuws

Wielrenners gewond na valpartij op Posbank

Foto: Jean Marc Regelink/ Persbureau Heitink

VELP – Niet alleen in Dieren ging het dit weekend mis. Ook op de Posbank bij Velp raakte twee wielrenners zondagmiddag gewond na een valpartij.  De wielrenners reden in een groep en kwamen vanaf de Beekhuizenseweg. Ze wilden de Bovenallee oversteken. Bij het naderen van de kruising werd een drempel over het hoofd gezien.

In een poging om de drempel goed te passeren kwamen de twee met elkaar in botsing. Een harde valpartij was het resultaat.

De mannen zijn met onder meer verwondingen aan het hoofd naar het ziekenhuis gebracht. Hun fietsen zijn door de politie meegenomen naar het bureau en worden daar opgehaald. Volgens agenten was het niet de eerste keer dat het op deze kruising misgaat.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten