Verenigingen

Liefdesbloemen op landgoed Rosendael

Kasteel Rosendael Rozendaal

Foto: archief Studio Rheden

ROZENDAAL – Op Rosendael bevindt zich een grote collectie Agapanthussen (liefdesbloemen). Op zaterdag 20 juli komen kwekers van de bijzondere Agapanthus met hun planten de op Rosendael reeds aanwezige Agapanthuscollectie versterken en bieden zij hun planten te koop aan.

Daarnaast geeft de hovenier informatiesessies over de verzorging. Tijdens deze dag kan men ook andere planten, streekproducten, ansichten, antiek en curiosa en topkwaliteit tuingereedschap kopen.

Een kijkje in het kasteel is ook de moeite waard; u wordt rondgeleid door kasteeldames- en heren in kostuum tussen 11.00 en 17.00 uur. De entree is 5 euro.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten