Verenigingen

Concerten op zondagochtend in juli in Kasteeltuin Middachten

Foto: Omroep Gelderland

DE STEEG – Het Nederlands Trombone Kwartet & Janneke Schaareman brengt op zondag 7 juli werk van Mozart, Gershwin, Debussy en een suite uit de opera Carmen van Bizet. Het is het eerste concert van een serie op de zondagochtenden van juli in Kasteeltuin Middachten.

Het Nederlands Trombone Kwartet en mezzosopraan Janneke Schaareman brengen het programma Carmen waarin zij beroemde en minder bekende aria’s en liederen ten gehore brengen.

Ondermeer werken van Mozart, Gershwin, Barber, Weill, Debussy en een suite uit de opera Carmen van Bizet passeren de revue.

Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50  en aan de deur 15 euro. Meer informatie is te vinden op www.middachten.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten