Open Dag bij Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden

Foto: Dorpshuis Rheden / Jannie de Jong

RHEDEN – Al weer voor de 4e keer zet het Dorpshuis in Rheden zijn deuren wagenwijd open. Iedereen is op 31 augustus welkom om tussen 10 en 15 uur kennis te maken met het dorpshuis en de verschillende activiteiten die hier dagelijks plaatsvinden.

Dorpshuis Rheden: “Dit jaar is het thema Samen. Het Dorpshuis is van ons allemaal en samen maken we er een mooie plek van waar voor ieder iets te beleven is. Van gezellig samen koffie drinken tijdens de inloop op woensdagmiddag, yoga op de maandag en dinsdagavond, het Rhedens maal tot de mogelijkheid voor het volgen van verschillende muzieklessen. Kortom er is voor ieder wat wils in het Dorpshuis én het is er altijd gezellig.”

Tijdens de Open dag zijn er verschillende stands, demonstraties en er is een Rad van Fortuin waarvoor u het 1e lootje door het Dorpshuis krijgt aangeboden.