Verenigingen

Kinderavondwandeling Koningsberg bij kasteel Rosendael

Foto: Ton Rothengatter

ROZENDAAL – Samen met de (klein)kinderen op expeditie door de natuur van de Koningsberg? Dat kan met de boswachters van Geldersch Landschap en Kasteelen. Zij nemen kinderen vanaf 6 jaar en hun (groot)ouders op zaterdag 13 juli mee op avontuur door de natuur van de Koningsberg, vlakbij kasteel Rosendael.

Het is zomervakantie, dus de kinderen mogen vast wat langer op blijven. Onderweg vertellen de boswachters allerlei natuurweetjes en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten.

Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. De start is om 19 00 uur op de parkeerplaats van kasteel Rosendael. Reserveren moet via www.glk.nl/activiteiten.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten