Verenigingen

Veelzijdig Velp zoekt open podium talenten

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Over enkele weken vind in Velp de 39e editie van de Velleper Donderdagen plaats. Tijdens dit evenement is er voor talenten uit Velp en omgeving een open podium. De ideale plek om jezelf te laten zien en jouw creativiteit te uiten voor een breed publiek.

Als deelnemende artiest is het podium een kwartier lang van jou. Je mag doen wat je wilt: comedy, dans, muziek, toneel, cabaret, goochelen: alles is welkom. De optredens beginnen om 14.00 uur.

Kleine bandjes zijn ook welkom op 25 juli en 1 augustus, maar die worden apart ingepland vanwege de op- en afbouw van de acts. Wil je meedoen? Aanmelden kan via Veelzijdigvelp.nl. Aangezien het een open podium is, stelt Veelzijdig Velp geen vergoedingen beschikbaar.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten