Streeknieuws

Auto uitgebrand bij vlammenzee in Dieren (Filmpje)

Persbureau Heitink

DIEREN – Een auto aan de Dr. Kuyperstraat in Dieren is zaterdagnacht in vlammen opgegaan. Door de brand raakte een tweede auto zwaarbeschadigd en liep een woning brandschade op.

Rond 03.30 uur werd de brandweer gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse was er al sprake van een vlammenzee. Een conifeer naast het brandende voertuig had eveneens vlam gevat, waardoor het vuur zich snel uitbreidde.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

De aanwezige brandweerlieden wisten het vuur te doven. Daarmee voorkwamen ze dat de brand zich uitbreidde naar de tweede auto en de woning. Een nog in de woning aanwezige hond werd tijdig in veiligheid gebracht.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Mogelijk is er sprake geweest van brandstichting. De politie vraagt getuigen zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten