Velpse korfbalclub Sios 61 krijgt 10.000 euro

Foto: Pixabay

VELP – De Velpse Korfbalclub Sios ‘61 is ‘Club van de Week’ en krijgt 10.000 euro van de VriendenLoterij. Hierdoor kan de club eindelijk het lekkende dak van het clubhuis vervangen.

De korfbalclub werd afgelopen vrijdag benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij.

Dinant Jansen Venneboer, voorzitter van VKC Sios ’61: “We zijn een kleine korfbalvereniging, dus ons clubhuis wordt ook door andere maatschappelijke organisaties gebruikt. Het clubhuis is al zo’n veertig jaar oud, het dak lekt en is nodig aan vervanging toe.

We hebben al meerdere acties opgezet om de vervanging van het dak te financieren, maar het valt allemaal niet mee. Met de eenmalige bijdrage van de VriendenLoterij kunnen we deze zomer al met een aantal vrijwilligers aan de slag om het dak te vervangen. Het is heel hard nodig, dus dit is fantastisch voor de vereniging!”.