Verenigingen

Natuurmonumenten gaat op zoek naar wild

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Natuurmonumenten organiseert op dinsdagavond 9 juli om 19.30 uur een speurtocht naar wild in Nationaal Park Veluwezoom. De kosten voor deelname aan deze avondactiviteit, die is bedoeld voor gezinnen met kinderen van 7-12 jaar, zijn 5 euro.

In Nationaal Park Veluwezoom leven veel grote wilde dieren. De boswachter weet de beste plekjes om een wild zwijn, edelhert, ree, das of vos tegen te komen. Ook wordt er gespeurd naar diersporen

De tocht start bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden aan de Heuvenseweg 5a. Aanmelden online via www.natuurmonumenten.nl.

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten