Verenigingen

Boeken- en kunstmarkt op Landgoed Middachten

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

DE STEEG – Hoogwaardige tweedehands boeken, antiquariaat en kunst. Voor liefhebbers hiervan wordt op zondag 14 juli een speciale markt georganiseerd op Landgoed Middachten in De Steeg. De laan voor het kasteel is tijdens deze vijfde editie het decor voor zo’n 50 standhouders.

Tijdens de boeken- en kunstmarkt kunnen ook het kasteel en de tuinen bezocht worden. Een rondleiding door het kasteel is op deze dag extra bijzonder. De bibliotheek op de bovenverdieping gaat namelijk open. Normaliter is deze ruimte niet te bezichtigen.

De boeken- en kunstmarkt wordt georganiseerd door Stein Culturele Evenementen. De Boeken -en kunstmarkt is op van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten