Verenigingen

Weggeefwinkel 4Noppes sluit tijdelijk de deuren

Foto: Google Streetview

DIEREN – Weggeefwinkel 4Noppes is deze zomer drie weken gesloten vanwege de vakantie. Op zaterdag 13 juli, 20 juli en 27 juli 2019 is de winkel gesloten. Bezoekers kunnen die weken op zaterdag geen spullen uitzoeken of komen brengen.

Inbreng en ophalen van artikelen is dan alleen mogelijk op afspraak via telefoon. Zaterdag 3 augustus zijn de deuren weer open tussen 10.00 en 13.00 uur op de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren. Kijk voor meer info op www.4noppes.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten