Verenigingen

Cabaret voor kinderen in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: Omroep Gelderland

ROZENDAAL – Op woensdag 17 juli speelt Klets Kindercabaret in de Pinkenberg. Deze cabaret voorstelling is onderdeel van de serie familievoorstellingen op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in Openluchttheater De Pinkenberg.

Kletskousen is een snelle, interactieve, dynamische en muzikale voorstelling vol humor, leuke liedjes en gekke sketches. Hierin komen Freek, Charlotte en Dookje plotseling terecht in een wereld zonder beeldschermen, telefoons en social media en dat is in deze tijd nogal een uitdaging.

Deze voorstelling is leuk voor iedereen van 6 jaar tot en met 99 jaar. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op: www.depinkenberg.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten