Streeknieuws

Automobilist schept twee voetgangers in Velp

Persbureau Roland Heitink

VELP – Twee voetgangers zijn zaterdagmiddag in Velp aangereden door een auto. Beiden raakten daarbij gewond.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de President Kennedylaan en de Kerkstraat. Beide voetgangers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om een man en een vrouw. Volgens een fotocorrespondent heeft een van hen ernstig letsel.

De exacte toedracht van het ongeval wordt onderzocht. Behalve de politie en twee ambulances kwam ook de traumahelikopter ter plaatse.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten