Verenigingen

Leuke avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

RHEDEN – Zin in een leuke avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom? Op 19, 25 en 26 juli kun je met een gids van 19.30 tot 22.00 uur ontdekken welk dier zijn sporen waar achterlaat. Kosten voor deelname voor volwassenen zijn 7 euro. Er is ook een OERRR speuren naar Wild voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten.

Altijd al meer willen weten over diersporen? Dieren laten diverse soorten sporen achter, zoals pootafdrukken, haren, keutels, mestputjes, looppaadjes, holen, ligplekken en vraatsporen. Door goed te speuren ontdek je zelf welk dier waar zijn sporen heeft achtergelaten. En hiermee hoe de verschillende dieren zich gedragen.

Aanmelden kan bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden via: www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten