Leuke avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

RHEDEN – Zin in een leuke avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom? Op 19, 25 en 26 juli kun je met een gids van 19.30 tot 22.00 uur ontdekken welk dier zijn sporen waar achterlaat. Kosten voor deelname voor volwassenen zijn 7 euro. Er is ook een OERRR speuren naar Wild voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten.

Altijd al meer willen weten over diersporen? Dieren laten diverse soorten sporen achter, zoals pootafdrukken, haren, keutels, mestputjes, looppaadjes, holen, ligplekken en vraatsporen. Door goed te speuren ontdek je zelf welk dier waar zijn sporen heeft achtergelaten. En hiermee hoe de verschillende dieren zich gedragen.

Aanmelden kan bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden via: www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.