Studio Rheden

Veluwse stoomtrein komt dinsdag weer naar Dieren

Foto: VSM

DIEREN – Slechts zeven weken per jaar maken stoomlocomotieven drie dagen per week ook gebruik van het spoor in Dieren. Tussen 16 juli en eind augustus is er weer een stoomfluit te horen van de locomotieven van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM). 

Vanaf dinsdag kunnen bezoekers weer meerijden over de ruim 130 jaar oude spoorlijn tussen Apeldoorn en Dieren.

Het station Beekbergen vormt het kloppend hart. Hier bevindt zich het historische stoomdepot met een omvangrijke collectie historisch spoormaterieel.

Foto: VSM

De rijdagen en vertrektijden staan op www.stoomtrein.org. Daar zijn ook kaartjes te koop.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten