Verenigingen

OERRR gaat waterdiertjes zoeken op de Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – OERRR gaat op zondag 21 juli om 14.00 uur waterdiertjes zoeken met kinderen van 4 tot 12 jaar. Deze tocht, die start vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden, is een gezinsactiviteit. De kosten voor deelname bedragen 4 euro. Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl.

Met schepnet, loeppotjes en zoekkaarten ga je twee uur lang op zoek naar kikkervisjes en andere waterdiertjes. Eerst gaan kinderen vanaf de oever kijken welke diertjes op het wateroppervlak te vinden zijn.

Na een korte instructie kunnen ze met een schepnet op jacht naar waterdiertjes., denk hierbij aan een schaatsenrijder, een libellenlarve of een salamander?

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten