Verenigingen

Vliegende honden in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

ROZENDAAL – Theatergroep Hilaria brengt op woensdag 24 juli de voorstelling ‘Vliegende Honden Bijten Niet’ in de Pinkenberg. Het is een voorstelling in de serie familievoorstellingen op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in Openluchttheater De Pinkenberg.

Vliegende honden bijten niet is een parodie op een hondenshow met schuimrubber honden. Met grote vervaarlijke en lieve kleine namaakhonden worden allerlei trucs gedaan. Elke hond wordt op een eigen manier gemanipuleerd. Bij deze voorstelling wordt met een saxofoon en slagwerk live muziek gemaakt.

Het moet een gekke en zeer humoristische voorstelling worden. Meer informatie en kaartverkoop is te vinden op www.depinkenberg.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten