Verenigingen

Diersporen zoeken met IVN

Foto: Jannie de Jong

DIEREN – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandagmorgen 5 augustus een diersporenwandeling bij Dieren. De wandeling start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats van de Spelerij aan het einde van de Imboslaan in Dieren.

Omdat de meeste dieren erg schuw zijn of juist actief zijn als wij slapen, kom je lang niet altijd dieren tegen als je door de bossen wandelt. Maar met een beetje speurwerk worden veel sporen gevonden van de dieren die zich in de bossen ophouden.

Iedereen die zin heeft om mee te speuren, is van harte welkom op deze excursie. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten