Verenigingen

Tuinrondleidingen op Middachten

Foto: RIQQ

DE STEEG – De tuinen van Middachten, aangelegd aan het begin van de 18de eeuw, ook wel groene kamers genoemd, zijn de moeite waard om een keer te bekijken. De tuinen zijn t/m september zes dagen per week geopend (zo t/m vr, za gesloten).

Leifruit groeit langs eeuwenoude muren, in de rozentuin bloeien 60 soorten klim- en struikrozen, bijzondere bomen bieden verkoelende schaduw, terwijl de kruidentuin een aangename geur verspreid.

Bezoekers kunnen op eigen gelegenheid door de tuinen wandelen. Liefhebbers die meer willen weten kunnen op alle zondagen in augustus om 13.30 uur ook deelnemen aan een tuinrondleiding. Kijk voor openingstijden en prijzen op www.middachten.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten