Verenigingen

Zomerontmoeting Groene Kerk in Velp

Foto: Kasper Siebrands

VELP – De Protestantse Gemeente Velp is sinds een klein jaar een zogenaamde Groene Kerk. Dat betekent dat er aandacht is voor het klimaat en gestreefd wordt naar duurzaamheid. Daarom wordt op woensdag 7 augustus om 14.00 uur een zomerontmoeting georganiseerd in de Grote Kerk aan de Kerkstraat 32 in Velp.

Spreker Dick van Dorp zal in deze zomerontmoeting de aanwezigen meenemen in zijn verhaal over de natuur, de veranderingen en de rol van de mens daarin. Hij vertelt bijvoorbeeld wat een wormenhotel allemaal kan doen en lanceert het idee van een voedselbos. Kijk voor meer info op www.pknvelp.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten