Verenigingen

Circus Lorelly in openluchttheater De Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

Rozendaal – Circus Lorelly komt naar de Pinkenberg. Dit is een voorstelling, vanaf woensdag 7 augustus, in de serie familievoorstellingen op alle woensdagmiddagen van de zomervakantie in Openluchttheater De Pinkenberg.

Het succes van het circus van Yoshi Berends en Lennart Schoppers bleek het spelen van de domme en de slimme clown.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.depinkenberg.nl. De Pinkenberg is te vinden aan de Kluizenaarsweg 4 in Rozendaal.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten