Verenigingen

Kinderen kunnen speuren naar wild op de Veluwezoom

Foto: archief Studio Rheden

RHEDEN – Tijdens de maand augustus worden op elke maandag- en dinsdagavond (19, 20, 26, 27) en op zaterdagavonden 24 en 31 augustus met een gids de activiteit “speuren naar wild in Nationaal Park Veluwezoom” gehouden.

De kosten voor deelname zijn 5 euro. Dit is een activiteit voor de die is bedoeld voor gezinnen met kinderen van 7 tot 12 jaar. Kaartjes zijn te koop via: Natuurmonumenten.nl. Daar staan ook de aanvangstijden.

De wandelingen starten elke keer bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden aan de Heuvenseweg 5a.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten