Rondleiding naar bronbossen en ecoduct Middachten

Foto: Omroep Gelderland

DE STEEG – Tijdens de Landschapsdag op zaterdag 28 september wil de gemeente Rheden aan iedereen laten zien wat het Rhedens Landschap te bieden heeft. Diverse ondernemers, verenigingen en landgoederen ontplooien activiteiten. Op Landgoed Middachten kunnen liefhebbers deelnemen aan rondleidingen naar het ecoduct en de bronbossen, beiden bijzondere plekken waar je normaal niet kunt komen.

De rondleidingen starten om 11.00 uur en 14.00 uur vanaf het tuinhek bij de oranjerie. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Daarnaast zullen de oranjerie en de kruidentuin geopend zijn van 13.00 tot 15.30 uur. In de kruidentuin staan kruidentuinvrijwilligers iedereen te woord die vragen heeft. Parkeren kan aan de Smidsallee in De Steeg.