Baby-bijeenkomst in Velp en Dieren

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN –  BoekStartcoaches van de Bibliotheek Veluwezoom organiseren op vrijdagochtend 4 oktober een gezellig uurtje in de Bibliotheek van Velp en Dieren voor baby’s en ouders. Ze gaan met hen voorlezen, boekjes bekijken, liedjes zingen en een spelletje doen. Ouders krijgen daarnaast de gelegenheid om met andere ouders ervaringen uit te wisselen.

Samen een knisperboekje of een boekje met geluiden bekijken, daar leert je kindje veel van. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar een baby een leven lang plezier van heeft. Bovendien versterkt het de band met het kindje, als je samen een boekje bekijkt, plaatjes aanwijst en benoemt, versjes leert en verhaaltjes vertelt. Deelnemen is gratis en aanmelden is niet nodig.