Dieren verwent zijn dieren met een openluchtbuffet

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Dieren viert op zaterdag 5 oktober weer de jaarlijkse Dierense Dierendag, inmiddels al voor de 17 e keer. Vanaf 11.00 uur zijn er op het parkeerterrein van dierenwinkel van Discus en van de Gazelle van allerlei activiteiten voor en met dieren. De honden mogen daar o.a. naar de hondenkermis.

Op de ze dag is er een kinderboerderij aanwezig, maar ook een ganzenhoedster, een springkussen en een ballenbak voor de kinderen en Alex van Eck met zijn labrador. Voor alle huisdieren is er ook een dierenarts aanwezig die een algemene dierenkeuring (ADK keuring) kan geven.

Verder zijn er tussen 11.00 en 15.30 uur diverse demonstraties van Sunflowers Ranch, die een nieuwe sport in Dieren introduceren, konijnenhop.

Ook dit jaar wordt de dag om 16.00 uur afgesloten met het traditionele DierenmetDieren buffet. De tafels zullen weer mooi gedekt zijn, bloemetjes erbij en allerlei lekkernijen voor jullie huisdier. Onze burgermeester zal alle dieren en mensen toespreken en aftellen voor de start van het diner. Kijk voor meer informatie op de website www.dierenmetdieren.nl.