Ondernemerscafé gemeente Rheden dit jaar in Spankeren

Wethouder Ronald Haverkamp. Foto: VVD Rheden

SPANKEREN -Net als vorig jaar zal Ronald Haverkamp, wethouder economische zaken, het jaarlijkse ondernemerscafé van de gemeente Rheden openen. Dit keer zal het plaatsvinden op woensdag 9 oktober vanaf 19.00 uur bij Thomassen Transport in Spankeren.

Net als vorig jaar verwacht gemeente Rheden een opkomst van ruim 200 Rhedense ondernemers. Ondernemers ontvangen deze week een aanmeldingskaart.

Deze keer zal Fokke Oosterhof het hoofdprogramma vullen. Vanzelfsprekend wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje tijdens het netwerkdeel. Thomassen Transport B.V. uit Spankeren heeft zich recentelijk op het bedrijventerrein (het voormalige Albany complex) in Spankeren gevestigd. Kijk hier hoe de dag is verlopen in 2018 bij Renewi Nederland in Velp.