3FM Serious Request loopt dit jaar door Rheden

Foto: NPO 3FM

RHEDEN – Twee deejays, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman, van de  landelijke publieke zender NPO 3FM lopen ook een etappe door de gemeente Rheden voor een goed doel op 21 december van Arnhem naar Dieren.

Dit jaar zet 3FM Serious Request: The Lifeline zich in de week voor kerst in voor de slachtoffers van mensenhandel.

De deejays, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman lopen samen met Frank van der Lende en Eva Koreman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen, zetten het lot van de slachtoffers van mensenhandel op de kaart door te voet van Zeeland naar Groningen te trekken.

In de week van 18 t/m 24 december lopen ze samen een route van bijna 500 km in totaal. Nieuw dit jaar is dat 100 mensen deze etappe kunnen meelopen en daarmee geld inzamelen voor het Rode Kruis.