Informatieavond over duurzaam leven in de Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Ter gelegenheid van Nederland Leest, met dit jaar het actuele thema duurzaamheid, is Energie Loket Midden Gelderland dinsdagavond 26 november te gast in de Bibliotheek Dieren. Het Energie Loket informeert en inspireert bezoekers over energiemaatregelen en de nieuwste technologieën op het gebied van energiezuinig wonen.

Het Energie Loket Midden Gelderland is een laagdrempelig platform om je te informeren en te inspireren over energiemaatregelen. Het bestaat uit de gemeenten Arnhem, Rheden, Renkum en Rozendaal. Ze weten dus precies wat er bij jou in de buurt speelt.

Wat kun je zelf doen om zo duurzaam mogelijk te leven op het gebied van wonen, voeding en reizen? Op de informatieavond geeft Energie Loket Midden Gelderland praktische, betaalbare tips en je kunt bovendien vragen stellen.

De informatieavond is van 19.30 tot 21.30 uur en de toegang is gratis.