3FM Serious Request: The Lifeline komt door Rheden

Foto: NPO 3FM

RHEDEN -Twee 3FM deejays, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman, lopen op 21 december de etappe door Rheden. Na de start in Goes vervolgen Sander en Herman hun wandeltocht naar het eerste chequepoint in Kruiningen. Het duo loopt daarna ook van Arnhem naar Dieren.

Naast Sander Hoogendoorn en Herman Hofman lopen ook Frank van der Lende en Eva Koreman en Mark van der Molen en Jorien Renkema mee. Rámon Verkoeijen zou ook meelopen, maar die heeft last van een burn-out.

Dit jaar zet ‘3FM Serious Request: The Lifeline’ zich in de week voor kerst in voor de slachtoffers van mensenhandel. De drie deejay teams zetten het lot van de slachtoffers van mensenhandel op de kaart door te voet door Nederland te wandelen met één doel: het inzamelen van geld voor het Rode kruis.