Pien Grote wint voorleeswedstrijd gemeente Rheden

Foto: IKC De Holtbanck

DIEREN – In Bibliotheek Dieren steden 11 februari negen kinderen om de titel Voorleeskampioen 2020 van de gemeente Rheden. Pien Grote van de Roncallischool in Velp werd door de jury uitgeroepen tot winnares. Ze las voor uit Blauwe plekken van Anke de Vries. Pien bezorgde de jury kippenvel door de manier waarop ze het fragment voorlas.

De gedeelde tweede plaats was voor: Femke Weststrate van de Boomgaard noordoost in Dieren, Donnee Matser van de Prins Bernardschool in Velp, Iza Schreuder van de Holtbanck in Rheden, Dominique Luteijn van de Mauritiusschool in Rheden, Max Grotenhuis van de Boogaard zuid in Dieren, Lynn Versteegh van de Rheder Enk in Rheden, Lukas Liesting van de Annie MG Schmidt in Dieren en Lizz Walgemoet van de Expeditie in Dieren.