Burgemeester Carol van Eert: tevreden, maar hou vol

Burgemeester Carol van Eerrt van de PvdA. Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Burgemeester Carol van Eert is tevreden over het verloop van afgelopen weekend. Veel mensen hebben zich gehouden aan de oproep om thuis te blijven. Maar de boodschap is wel: hou vol!

Ook voor de komende dagen wordt er mooi weer voorspeld. Maar nog steeds gelden de regels die het kabinet heeft afgekondigd: blijf zoveel mogelijk thuis, vraag niet meer dan 3 mensen op bezoek en hou 1,5 m afstand van andere mensen.

Controles
Omdat het belangrijk is dat de regels opgevolgd worden, gaan politie, boa’s en natuurmonumenten ook aankomende dagen weer streng surveilleren in de natuurgebieden van nationaalpark Veluwezoom en dus ook op en rond de Posbank.

Mocht er een niet wenselijke situaties ontstaan dan kan het gebied snel afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer.

Burgemeester Carol van Eert: “Ik vind het fijn dat veel mensen gehoor hebben gegeven aan de oproep niet naar de Posbank en omgeving te gaan met de Pasen. Aanstaand weekend is het opnieuw zonnig weer maar het is écht belangrijk dat we ook nu onze ontspanning rondom ons huis blijven zoeken. Niet alleen voor onze eigen gezondheid maar juist ook voor die van de ander. Daarom moeten we nu volhouden! Alleen samen krijgen we corona onder controle”.