Inzameling oud papier wordt gewijzigd in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Door het Coronavirus was de reguliere inzameling van papier tot nu toe niet mogelijk. Vanaf 20 april haalt Suez het oud papier weer op. De ophaaldagen en routes zijn echter tijdelijk gewijzigd. De alternatieve inzameling vindt voorlopig plaats op maandag en woensdag, met uitzondering van enkele feestdagen.

De inzameldag zal voor u veranderen. Hieronder is aangegeven wanneer er bij u wordt ingezameld.

Velp Noord (ten noorden van spoorlijn)
Woensdag 29 april, Woensdag 27 mei en Woensdag 24 juni

Velp Zuid (ten zuiden van spoorlijn)
Woensdag 13 mei, Woensdag 10 juni en Woensdag 8 juli

Rheden
Maandag 4 mei, Zaterdag 30 mei en Maandag 29 juni.

De Steeg, Ellecom
Zaterdag 25 april, Maandag 25 mei en Maandag 22 juni.

Dieren Zuid, (ten zuiden van de spoorlijn) en Dieren Midden (ten noorden van de Spoorlijn, ten zuiden van de Geitenbergweg en Adm. Helfrichlaan) Maandag 20 april – Maandag 18 mei en Maandag 15 juni.

Laag-Soeren, Spankeren en Dieren Noord. (Dieren ten noorden van én inclusief de Geitenbergweg en Adm. Helfrichlaan en Laag-Soeren en Spankeren) Maandag 11 mei, Maandag 8 juni en Maandag 6 juli.

Omdat Suez overdag inzamelt, moet u de papiercontainer vóór 7.30 uur aan de weg zetten. Zoals gebruikelijk mag u ook dozen met oud papier of gebundeld oud papier aanbieden. Zorgt u er wel voor dat de dozen/bundels niet te zwaar zijn.

Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn, zal volgens het gewijzigde inzamelschema worden gewerkt. De dagen staan vooralsnog tot en met juni ingepland. In de Afvalwijzer-app staan de gewijzigde inzameldagen.