SP opent meldpunt voor inwoners die kampen met de gevolgen van de Coronacrisis

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – De uitbraak van het coronavirus in Nederland grijpt diep in in onze levens. Maar hoe raakt deze crisis de Rhedenaren? Dat wil de SP weten en daarom is er nu een meldpunt geopend.

De gemeente neemt, net als de regering, maatregelen, maar kan niet alles weten of overzien. Daarom wil de Rhedense SP weten hoe het gaat. Dat doet de SP onder andere door de vinger aan de pols te houden door in de gemeenteraad vragen te stellen, maar ook door de verhalen van de burgers te horen.

De SP wil dus weten hoe het met iedereen gaat en of er dingen zijn waar men tegenaan loopt, met werk, met school, met de financiële situatie. Of komt iemand in de knel met het betalen van uw woonlasten? Laat het weten. De Sp is te bereiken via Rheden.sp.nl.