Hulp bij belastingaangifte geannuleerd: vraag uitstel aan

Foto: Pixabay

REGIO – Door de coronamaatregelen was het niet mogelijk om bij de Bibliotheek hulp te krijgen bij de belastingaangifte. Daarom adviseert de Bibliotheek Veluwezoom om uitstel aan te vragen tot 1 september. Zodoende krijgt iedereen extra tijd om alsnog hulp te krijgen bij de aangifte. Uitstel aanvragen kan op 2 manieren.

1. via de Belastingtelefoon: 0800-0543. Kies optie 3 en toets uw BSN-nummer (BurgerServiceNummer) in. Sluit af met een hekje. Kies daarna optie 1 voor aangifte over 2019. Het BSN wordt nu herhaald, als het klopt, bevestigt u dat door een 1 te toetsen.

U krijgt van de belastingdienst een brief met de bevestiging van het uitstel tot 1 september 2020.

2. Via de website van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl. Log in met uw DigiD en vraag uitstel aan. Telefonische ondersteuning is mogelijk via 026-31 27 999.