Vrienden halen geld op voor uitvaart Jaimy uit Velp

Foto: Persbureau Heitink

VELP – Via crowdfunding wordt momenteel veel geld opgehaald voor de uitvaart van de 19-jarige Jaimy uit Velp. De man overleed zaterdag in Zevenaar nadat een stunt met een winkelwagentje achter een auto verkeerd afliep.

Willem Gerrits wil samen met andere vrienden van Jaimy 10.000 euro bij elkaar krijgen voor de uitvaart.

‘Wij missen hem zo. Helaas was hij niet goed verzekerd, daar denk je ook niet over na als 19-jarige. Maar daardoor is er weinig geld om onze Jaimy de uitvaart te geven die hij verdient. Wij, vrienden van Jaimy, hopen met deze oproep dat we het geld bij elkaar halen om een mooie uitvaart en herdenkingsdienst te kunnen regelen voor onze Jaimy.’

De crowdfundingsactie is maandagavond online gekomen. Dinsdagmiddag rond 11.00 uur was er al ruim 8.500 euro gedoneerd door ruim 430 mensen.