Familie en vrienden bewijzen massaal laatste eer aan Jaimy uit Velp

Foto: Persbureau Heitink

VELP – Massaal hebben vrienden, familieleden en andere belangstellenden woensdag de 19-jarige Jaimy uit Velp een laatste eer bewezen. Jaimy kwam om het leven nadat een stunt met een winkelwagentje in Zevenaar totaal verkeerd afliep.

Jaimy zat op 20 juni in een winkelwagen die werd voortgetrokken door een auto. Het ging gruwelijk verkeerd. Vervolgens bleek Jaimy geen uitvaartverzekering te hebben. Vrienden besloten geld in te zamelen voor zijn begrafenis. In korte tijd werd ruim 12.000 euro ingezameld door vrienden die allemaal overstuur waren door het nieuws.

Tekst gaat verder na de video:

‘Waarom Jaimy? Mijn zoon is helemaal door het dolle heen’, zei Corry uit Driel meteen na het ongeluk. ‘Hij was zo’n fijne jongen.’ Jaimy zat in een begeleid woonproject voor 18-plussers en ook daar waren de huisgenoten en begeleiders van slag. ‘Het ging zo goed met hem en dan gebeurt dit‘, stelde een medebewoner.

Woensdag werd er afscheid genomen van Jaimy. Honderden bekenden, belangstellenden en familieleden stonden langs de route om afscheid te nemen. Dat deden zij met fakkels en met applaus.