Kindervoorstelling Stamboom in Openluchttheater de Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

VELP – Cultuurbedrijf RIQQ organiseert op woensdag 5 augustus de voorstelling ‘Stamboom’ in openluchttheater de Pinkenberg. De voorstelling, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, is elke woensdagmiddag van de zomervakantie te zien in het openluchttheater om 14:00 uur en 16:00 uur.

Iedereen heeft een oma en opa. Misschien heb je die gekend, misschien ook niet. Maar jouw oma heeft ook weer een oma en die oma heeft ook weer een oma.

Kinderen zien stukjes leven van hun voorouders voorbijkomen wanneer zij worden meegenomen naar een andere tijd. Dit gebeurt met grote draaibare rolbanners waar de foto’s van hun familieleden op verschijnen. Tot slot krijgen de kinderen een kijkje in de toekomst: het jaar 2076 waarin zij zelf opa en oma zullen zijn. Kijk voor meer informatie op www.depinkenberg.nl.