Kindervoorstelling Pappa ik wil Clown worden bij de Pinkenberg

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – Cultuurbedrijf RIQQ organiseert de voorstelling ‘Pappa ik wil Clown worden’. De voorstelling gaat over een vrolijk mannetje die ervan droomt de wijde wereld in te trekken om niet de hele dag op het kantoor van zijn vader te zitten. Hij gaat op avontuur en komt er uiteindelijk achter wat hij het liefste wil zijn, clown.

En dan gaat het feest pas goed beginnen met vrolijke en super grappige clowns-acts, van glimlach tot schaterlach.

Pappa ik wil Clown worden is te zien op  woensdag 12 augustus om 14:00 uur en 16:00 uur aan de Kluizenaarsweg 4 in Rozendaal. Kaartjes zijn dit jaar alleen online te koop voor 10 euro. Een voorstelling duurt 45 minuten. Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.depinkenberg.nl.

Hoe wordt je clown?
Clown word je niet zomaar, door alleen maar een neus op te zetten. Je moet ook saxofoon en drums kunnen spelen en accordeon. Arno Huibers is acteur, clown en mimespeler. Paul van der Heijden is virtuoos bespeler van bijzondere instrumenten zoals marimba, vibrafoon, djembé. Samen houden zij hun kinderpubliek en volwassenen een voorstelling lang op het puntje van de tribunes. Vrolijkheid en plezier zijn troef in deze muzikale theatervoorstelling. Maar daaronder speelt ook een serieus thema: kiezen voor wie je bent en wat je het liefst wilt worden.