Aantal besmettingen coronavirus in Rheden neemt ineens weer toe

Foto: pixabay

RHEDEN – Het aantal inwoners van de gemeente Rheden dat positief is getest op het coronavirus neemt sinds een lange tijd weer toe. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het RIVM. De afgelopen maanden kwamen er nauwelijks nieuwe besmettingen bij.

De afgelopen weken is er weer een duidelijke stijging te zien. In twee weken tijd zijn er twaalf inwoners positief getest op het coronavirus. Geen enkele inwoner is in deze periode opgenomen in het ziekenhuis of is overleden. Sinds begin juni zijn er al geen ziekenhuisopnames te zien en sinds eind april is er niemand uit de gemeente Rheden meer overleden aan de gevolgen van het virus.

In Rozendaal zijn er de afgelopen twee weken geen besmettingen meer bijgekomen. Sinds de uitbraak van het virus zijn er drie inwoners van Rozendaal positief getest op het virus, één daarvan belandde in het ziekenhuis.