Maaltijdenservice De Keulse Pot is overgenomen

Foto: Pixabay

DIEREN – De Keulse Pot heeft onlangs een geschikte kandidaat gevonden voor de overname van hun maaltijdenservice. Catering en maaltijdenservice Coen Evers uit Zelhem zal vanaf heden de maaltijdservice op zich nemen.

Diny en Jo van Keulen openden bijna 10 jaar geleden hun maaltijdenspeciaalzaak in Dieren. De afgelopen 10 jaar hebben ze zeven dagen in de week gewerkt. Nu willen zij iets meer gaan genieten. Vandaar de reden dat ze alles te koop hebben gezet. In Coen Evers zagen zij een geschikte overname kandidaat.

“De keuze voor Coen Evers is gebaseerd op de overeenkomsten in het gebruik van verse producten en dezelfde denkwijze op het gebied van catering en maaltijdbereiding”, zo vertellen Jo en Diny van Keulen.

De inwoners van Dieren en omstreken kunnen voortaan via de website www.coenevers.nl maaltijden bestellen. De maaltijden worden op vaste dagen bezorgd. Dit zal plaats vinden op de dinsdag, donderdag en zaterdag. De winkelruimte zelf wordt niet overgenomen.