Bridge to Liberation live bij Studio Rheden

Foto: Omroep Gelderland

REGIO – Bridge to Liberation in Arnhem is dit jaar live te zien bij Studio Rheden. De uitzending is op vrijdagavond 18 september vanaf 20.30 uur te volgen via website, app en Facebookpagina van Studio Rheden, in samenwerking met Omroep Gelderland.

Door het coronavirus wordt het spektakel, waarmee de Slag om Arnhem wordt herdacht, dit jaar niet aan de voet van de John Frostbrug in Arnhem gehouden. Dit jaar wordt er een speciale editie gehouden.

Dit jaar zijn er optredens van onder anderen Edsilia Rombley, Emma Heesters, Lisa Loïs en Vinchenzo. Samen met een strijkers- & blazers ensemble van Phion, Orkest van Gelderland en Overijssel vertalen zij de emoties van het verhaal met hun muziek. Introdans voegt daar adembenemende moderne dans aan toe!

Verteller Francis Broekhuijsen neemt je mee terug in de geschiedenis en Art Rooijakkers duidt de impact van oorlog en de waarde van onze vrijheid van vandaag.