Twee keer ingebroken bij Velpenaar (filmpje)

Foto: Pixabay

VELP – In Velp is een bewoner van de Vianenstraat twee keer de dupe van een inbraak. Hij voelt zich daardoor onveilig in zijn eigen huis. De eerste keer mist de bewoner niets, want hij blijkt de inbreker bij het thuiskomen te storen. Wel is er schade aan het huis.

De tweede keer heeft de Velpenaar minder geluk. Hij mist een mobiele telefoon (Samsung A20) en de twee inbrekers hebben alles overhoop gehaald; lades en kasten hebben ze opengetrokken en doorzocht.

Sleutelkastje
De inbrekers zijn eerst naar de achterzijde van het huis gelopen. Politiewoordvoerder Jennifer Schoorlemmer: “Daar hebben ze een sleutelkastje gevonden en op die manier konden ze in de woning komen.”

Telefoon aangeboden?
Heeft iemand jou of iemand anders een Samsung A20 voor een aantrekkelijke prijs aangeboden? Herken je de inbrekers die op zaterdag 20 februari toesloegen? De politie zit klaar op 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem is te bellen op 0800-7000. Zaaknummer: 2021078760.